Rekord mange handler på Bitcoin børser

Ifølge Bitcoinity var den travleste dag for Bitcoin handler til dato den 26. november, hvor over USD 2.860.000 i Bitcoin blev handlet på tværs af alle Bitcoin børser. Rekorden kommer efter at prisen på en Bitcoin er steget markant siden starten af November.

Prisen på en enkel Bitcoin er steget med over 5% de sidste 7 dage, og kunne inden årets udgang ramme USD 500 igen. Det er et tegn på at Bitcoin stille og roligt bevæger sig dybere ind på de finansielle markeder og erodere hvad der engang var monopol på fra bankernes side.

Bitcoin som decentralt valuta, med en forudseelig loft på hvor mange enheder der nogensinde kommer til at være, er aldrig set i vores historie før nu. Grundet Bitcoins decentrale natur, er det muligt at sætte en loft på hvor mange enheder af Bitcoins der kan “printes” hver dag samt hvor mange der i alt kommer til at være.

Det giver os en deflation på langt tid, og er en ressource som kan siges at være begrænset, hvorimod guld og andre ressourcer findes i en uendelighed.

I den seneste periode har Bitcoin gjort op med bankernes monopol på finansielle ydelser og har resulteret at banker, central banker og regeringer har sat midler af til at undersøge hvordan Bitcoin fungere og hvordan man skal forholde sig til valutaen som ikke kan dø, hvis Bitcoin ender med at overtage driften af penge transaktioner fra den finansielle industri, som vi idag er mest bekendt med den.

En ting er sikkert, Bitcoin bliver dagligt omtalt i diverse medier, og bliver ved med at vokse. Havde man investeret i Bitcoin i starten af året, var det den bedste investering man kunne har foretaget, og året er endnu ikke forbi.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *