Sådan starter du med Bitcoin

Bitcoin kan til tider virke utrolig kompliceret og vanskligt at starte med at bruge, men modsat den meget teknisk tunge indgang til hvordan Bitcoin fungere, er det utrolig simpelt at bruge og benytte.

Bitcoin giver adgang til en alternativ økonomi, udenfor bank og centralbank systemet. Du kan købe en masse varer med Bitcoin, kig blot på denne liste.

1) Hvis du vil deltage i Bitcoin økonomien skal du downloade Bitcoin programmet her

2) Du skal vente til Bitcoin er synkroniseret med resten af netværket (kan tage et par timer)

3) Efter Bitcoin er synkroniseret færdig er du klar til at modtage din første Bitcoin. Du har en adresse som er din private Bitcoin adresse. Denne skal du sende til folk som skal sende Bitcoin til dig.

4) Alternativt kan du handle Bitcoin ved at sende Danske kroner til en Bitcoin børs og deraf købe Bitcoins fra sælgere, for derefter at hive Bitcoins tilbage til din unikke adresse som du har fået tildelt af Bitcoin programmet.

5) Efter du har Bitcoin på din computer, er det meget meget vigtigt du foretager et backup af den fil som hedder wallet.dat Det er din “pung” som indeholder adgang til alle de Bitcoins du har fået tilsendt.

6) Du kan nu sende og modtage Bitcoins, og gøre brug af penge som ikke kan spores, fryses, konfiskeres eller på anden måde kontrolleres af udsteder, for der er ikke en central udsteder længere.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *