Salg af Bitcoin er valutatransaktioner, siger Ruslands skattekontor

Rusland har tidligere været ud og udtale sig om hvad Bitcoin er og hvordan det skal defineres og klassificeres. Fra at udtale sig om at give fængselsstraf til folk som bruger, køber og sælger Bitcoin, til at gøre det lovligt som betalingsmiddel, er der tilføjet endnu en kapitel i hvordan Bitcoin anses fra russiske myndigheders side.

Ruslands skatte kontor har truffet en beslutning om at acceptere Bitcoin som valuta, og lade borgere indberette køb eller salg af digitale valutaer som valutatransaktioner.

Udsagnene kommer efter en større debat om, hvorvidt Bitcoin og andre digitale valutaer bør forbydes helt eller tillades for specifikke anvendelser. I et internt brev fra Finansministeriets blev der reageret på en elektronisk forespørgsel om emnet.

Brevet beskriver, hvordan skatte myndigheder i Rusland behandler køb og salg af digitale valutaer mellem Russiske borgere og ikke-statsborgere som valutatransaktioner.

Andre myndigheder i nogle lande betragter Bitcoin som en form for betalingsmiddel, og nogle amerikanske myndigheder anser det for en vare eller form for ejendom.

Brevet fortsætter med at kræve, at russiske borgere er forpligtet til at indberette alle valutabevægelser til eller fra en bank uden for landet til lokale skattemyndigheder.

Læs flere nyheder på Bitcoinpenge

Udgivet i Blog
0 kommentarer til “Salg af Bitcoin er valutatransaktioner, siger Ruslands skattekontor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *