Sberbank, Ruslands største bank kommenterer Bitcoin positivt

Den tredje største bank i Europa, og den største bank i Rusland, som er ejet af den Russiske nationalbank er igen kommet med positive kommentarer omkring Bitcoin.

German Gref, der tjente som den russiske minister for økonomi og handel fra 2000 til 2007, havde kun positive kommentarer til Bitcoin som valuta. At dømme efter hans seneste udtalelser, er han positiv indstillet over for Bitcoin, hvilken ikke kan siges om direktøren for JP Morgan, som på det sidste har langet ud efter Bitcoin.

Ved den international World Economic Forum i Davos, som lige er løbet af stablen i Schweiz, udtaler German Gref at Bitcoin er et meget interessant global eksperiment, der bryder paradigme for valuta udstedelsen.

Han tilføjede, at han allerede har gjort hvad han kan for at hans mening bliver hørt i regeringskredse, ved at sende breve til centralbanken, finansministeriet og til top politikerne i Kreml. I brevene, har Gref bedt embedsmænd at gribe ind sammen med parlamentet, med henblik på at afværge eventuelle forbud mod digitale valutaer, rapporterer Bloomberg.

Han sagde, at et direkte forbud ville være en “kolossal fejltagelse”, og tilføjer: “Det burde absolut ikke forbydes, det skal studeres og måske reguleret ordentligt.”

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *