Schweiz overvejer at tillade Bitcoin på lige fod med andre valutaer

Schweiz, mest kendt for deres bank hemmelig er sidste nye regering til at udtale sig om krypto valutaen, Bitcoin. Schweiz er generelt positivt indstillet overfor Bitcoin, og kunne være det første land i Europa som tager imod Bitcoin med åbne arme og behandler det som en valuta på lige fod med andre valutaer.

Medlemmer fra det nationale råd i Schweiz har kommenteret på Bitcoin, og er kommet frem til følgende punkter:

1 Hvilken muligheder ser det financielle råd i Schweiz, for at Bitcoin kan gøre noget positivt for landet?

2 Hvilke argumenter taler imod at behandle Bitcoin som en udenlandsk valuta?

3 Hvilke lovgivningsmæssige instrumenter vil det føderale råd etablere overfor retssikkerheden i henhold til Bitcoin og lignende online valutaer?

4. Hvis der er nogen lovgivningsmæssige skridt at tage, hvilken ville disse være, og hvad er køreplanen for gennemførelsen af disse trin?

Postulatet blev underskrevet af 45 medlemmer af parlamentet (ud af en mulig 200), efter at de kom til den konklusion, at Bitcoin kan skabe nye muligheder for den Schweiziske finansielle sektor og at de foranstaltninger, der bør træffes for at regulere anvendelse af moms og udførelsen af hvidvaskning af penge kontrol.

Det betyder at der kan komme lovgivning i forhold til Bitcoin i Schweiz inden for de næste par uger, efter at parlamentet skal stemme.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *