Sirius Money udtaler sig om deres første Bitcoin pengeautomat

Vi har valgt at lave et interview med Sirius Money, et selskab i Danmark, som er det første til at købe en Lamassu Bitcoin pengeautomat og stille den til rådighed for folk interesseret i at veksle Danske kroner til Bitcoin. Vi vil gerne sige mange tak til Sirius Money for at være med i vores interview.

 Hvad er Sirius Money og hvad er målet med jeres virksomhed? 

Sirius Money mener, at bitcoin er en overlegen valuta og et overlegent betalingssystem i forhold til det nuværende system. Derfor mener vi, at Bitcoin kommer til at overtage en stor del af den financielle sektor. Vores mål er at udbrede kendskabet til og brugen af bitcoins blandt danskere.

Da i købte en Lamassu automat, hvilken grunde var der så til at vælge netop denne model? Hvorfor ikke Robocoin eller en af de mange andre automater?

Vi havde set en Lamassu i funktion, og firmaet virkede som en af de mest troværdige. Lamassu har vist sig at være en fornuftig samarbejdspartner. Derudover, så syntes vi, at deres automat var pæn, og det skader jo ikke.

Planlægger i flere automater i Danmark, eller vil i gerne beholde den ene automat tæt på jeres virksomhedsadresse?

Det ønsker vi ikke pt. at udtale os om. Men hvis Bitcoin skal spille en markant større rolle i økonomien, end det gør i dag, så er det klart, at danskerne skal have rig mulighed for at kunne købe Bitcoins i automater.

 Hvad kan i ellers fortælle omkring Sirius Money, Bitcoin og jeres fremtidsplaner?

Vi er glade og stolte over, at danskerne nu har mulighed for at anskaffe sig Bitcoins uden at have besværet med at mødes med en eller anden. Med denne maskine er det blevet gjort markant lettere og hurtigere for københavnerne at anskaffe sig Bitcoins, og den centrale placering nær Storkespringvandet betyder også, at de fleste kan finde stedet.

Lamassu Bitcoin pengeautomaen kan findes ved at gå ind på The Dubliner i centrum af København, tæt på Storkespringvandet. Adressen er Amager Torv, 1160, København.

Sirius Money til tilføjer yderligere at “På The Dubliner ligger guides til, hvordan man skaffer sig Bitcoins, hvis man har en Android telefon, eller iPhone, eller hvis man blot ønsker at bruge sin computer som wallet.”

På billedet for neden ses administrerende direktør for Sirius Money ApS, Thorkil Værge, ved siden af Lamassu maskinen.

Udgivet i Blog
0 kommentarer til “Sirius Money udtaler sig om deres første Bitcoin pengeautomat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *