Skotsk teknologi firma CeX fravælger pund for Bitcoin

Teknologi detailhandleren, CeX, lancerer i denne uge en Bitcoin betalings initiativ, samt Skotlands første Bitcoin pengeautomat.

CeX har tilføjet Bitcoin betalinger til sin hjemmeside, ifølge et indlæg på virksomhedens blog i går. For at fejre initiativet, er detailhandleren igang med at gennemføre en række projekter, som omfatter pengeautomat lancering i Sauchiehall Street, Glasgow, som er en af deres butikker.

Pengeautomater, bygget af Lamassu, vil opkræve 0% provision på Bitcoin transaktioner, langt under den sats på andre lignende maskiner i Storbritannien, et incentiv som bruges til at få unge kunder til butikken.

CeX Bitcoin lanceringen repræsenterer en af de mest betydningsfulde nyheder for Bitcoin som er kommet ud af Skotland. Imidlertidigt har der været andre Bitcoin-relaterede udviklinger i regionen, som har givet en løft til Bitcoin lokalt.

I Januar meddelte den lokale bistro, Brooklyn Cafe, der ligger i Glasgows Shawlands distrikt, at den ville acceptere Bitcoin som en form for betaling. Jonny McDonald fortalte et udenlands Bitcoin nyheds hjemmeside, at mens mange kunder havde hørt om Bitcoin, var der  rent faktisk få som vidste, hvordan Bitcoin fungerede.

Situationen kan hurtgigt ændre sig nu hvor Skotland har fået en Bitcoin automat og interessen for den i lokal området er kraftigt voksende. Flere og flere Bitcoin pengeautomater kommer til, og en liste over alle rundt omkring verden kan ses her.

Udgivet i Blog
0 kommentarer til “Skotsk teknologi firma CeX fravælger pund for Bitcoin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *