Søgemaskine giver brugere mulighed for at “surfe” på Bitcoin

Bitcoin som teknologi har noget som hedder blok-kæden. Blok-kæden er Bitcoin netværkets database over alle transaktioner som er blevet foretaget fra første dag Bitcoin blev lanceret til nu.

Blok-kæde teknologien har været en af de mest innovative opfindelser i forbindelse med Bitcoin, idet det er en distribueret database mellem alle brugere af Bitcoin, som deler og enes om at informationen i blok-kæden er de faktiske værdier af alle Bitcoins i verden.

Dvs. blok-kæden som database, indholder alle transaktioner af alle Bitcoin i verden og er samtidig distribueret ud til alle computere som enes om dette information. Kernen af Bitcoin og dens decentrale natur er derfor blok-kæden.

Som alt andet data, er det interessant for søgemaskiner at gøre brug og indexere dette data. Den innovative søgemaskine DuckDuckGo har gjort det muligt at søge på Bitcoin adresser og transaktions hash direkte i søgemaskinen. Resultaterne kommer fra Biteasy.com‘s API service, og giver folk mulighed for at slå en Bitcoin adresse op for at se mere information om den.

Foruden at give transaktionsdata giver DuckDuckGo også mulighed for at man kan besøge andre indexerings hjemmesider for at få mere data. Bla kommer der resultater frem fra den velkendte blok explorer hjemmeside, Blockchain.info

Biteasy har deres API’er på Github.

Udgivet i Blog
0 kommentarer til “Søgemaskine giver brugere mulighed for at “surfe” på Bitcoin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *