Spiludvikler tilføjer Bitcoin betaling for 330 millioner kunder

Tysk spiludvikler, har tilføjet Bitcoin som betalingsmiddel til deres online spil, hvilken giver over 300 millioner spillere adgang til at kunne betale med Bitcoin. Som en af de første virksomheder i Europa, der byggede online spil som er gratis at spille. Det betyder, at brugerne ikke behøver at betale en abonnementsafgift for at spille browser-baserede spil, betaling er kun nødvendigt, når spillerne ønsker at købe virtuelle elementer, der vil hjælpe dem hurtigere frems i spillene.

Khaled Helioui, direktøren for Bigpoint udtaler at det er en logisk tilføjelse til spillet. Folk køber virtuelle varer, og giver derfor mening at tage imod en virtuel valuta. Bitcoin er dog ikke den eneste betalingsmulighed, faktisk har firmaet 220 forskellige måder man kan betale til dem på.

Bigpoint er tilgengælig i over 150 lande og i 30 forskellige sprog, mens firmaet dog valgte at lade Bitcoin betalinger aktiveres fra Tyskland og USA først. Efter testperioden viste sig at være en success for firmaet, har de nu åbnet for Bitcoin betalinger på verdensplan.

Spil markedet mener Khaled Helioui, er særlig interessant for Bitcoit, idet man unge er meget teknisk kyndige, og de fleste af dem ikke har mulighed for at få et kreditkort da de er under 18 år. Faktisk tror han så meget på Bitcoin at alt købt i Bitcoin giver 5% rabat.

Men finten med Bitcoin er mere end blot at give en rabat. Idet Bitcoin er decentraliseret, koster det firmaet meget mindre at modtage penge, og behøver ikke dele alle overførsler med banker, tredje parts clearings huse samt Visa/MasterCard.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *