Stifteren af CNET lancere platform – billig veksling af Bitcoin

Bitreserve er en ny reserve bank, og teknologi virksomhed, der har sat som mål at løse Bitcoins høje kurs udsvings usikkerhed.

Bitcoin har fantastiske funktioner, vi alle nyder godt af, men der er mange mennesker derude, der frygter at eje Bitcoins fordi prisen på Bitcoins er en legendarisk rutschebane. Selvom Bitcoins pris på lang sigt er støt stigende, kan visse mennesker ikke beskæftige sig med korte kors udsving, som i visse volatile dage, svinger mere end 10%. Bitreserve forsøger at hjælpe disse folk ved at levere tjenester, der kombinerer alle de gode funktioner i Bitcoin med stabiliteten af ​​lokale fiat valutaer.

Bitreserve lover at gøre digital valuta så nemt, sikkert, hurtigt og gratis at bruge som e-mail. Ved at fjerne volatilitet, tillader de alle med en netværksforbundet enhed at gemme og bruge værdi via deres computer eller smartphone. Målet er at hjælpe med at sætte hårdt tjente penge tilbage i lommerne på dem, der har mindst råd til de høje omkostninger i det nuværende finansielle system.

CNET grundlægger og teknologi iværksætter Halsey Minor, har annonceret tjenesten og giver folk mulighed for at skrive sig op til at prøve beta versionen af hans platform.

Mest bemærkelsesværdigt, vil ydelsen tillade fiat-til-fiat overførsler til nul omkostninger mellem Bitreserve medlemmer. Det betyder, at en kunde kunne udstede en betaling til en forhandler uden at skulle betale transaktionsomkostninger. Bitreserve opkræver et nominelt gebyr for Bitcoin transaktioner for at betale Bitcoins miners.

Brugerens oplevelse af Bitreserve bygger på et system af digitale og fiat valuta tegnebøger kaldet Valuta Kort. Ud over en BTC tegnebog, er brugere forsynet med USD, CNY, GBP, EUR og JPY-versioner også. Efter oprettelse af en konto, kan kunderne frit at udveksle værdi mellem tegnebøger.

Halsey Minor grundlagde CNET i 1995. Virksomheden, der oprindeligt produceret radio-og tv-programmer, flyttede senere til web journalistik og blogging. Det købte også flere virksomheder i de digitale medie rum i begyndelsen og midten af 2000’erne, før den blev solgt til CBS Corporation i 2008 for 1,8 mia dollars.

Udgivet i Blog
0 kommentarer til “Stifteren af CNET lancere platform – billig veksling af Bitcoin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *