Tilføjer Ebay Bitcoin som betalingsmiddel?

Det ser lidt ud til at Ebay er ved at varme ideen op omkring Bitcoin. Ebay har netop lanceret en hjemmeside her som forklarer hvordan Bitcoin fungere, og at de måske en dag kan ændre verden, en tankegang Bitcoin entusiaster ikke er i tvivl om at den gør, hvis ikke allerede.

Det er et meget atypisk træk fra en gigant som Ebay at gå ind på et niche marked som Bitcoin, og ligfrem lave en introduktions video, medmindre de har tænkt sig at integrere Bitcoins i deres portal. Flere medier har kontaktet Ebay, men har fået at vide at deres interne politik for modtagelse af Bitcoins på Ebay ikke har ændret sig.

Bitcoin representere dog en direkte trussel mod PayPal, som er et Ebay ejet firma. Det ville derfor være mærkeligt at Ebay skulle integrere et betalignsystem de hverken ejer eller kan tjene på, og samtidig miste penge på PayPal transaktioner til Bitcoin transaktioner.

Det tætteste på vi kommer at Ebay kan være positiv instillet over for Bitcoins er at John Donahoe, direktøren for Ebay har anerkendt at Bitcoins er en forstyrrende teknologi, men at det kan integreres til at fungere med PayPal som kan komme Ebay til gode.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *