Tiltag som får Bitcoin på 50.000$ stk

På trods af de mange negative nyheder omkring Bitcoin på det sidste, bla. et hav af national banker som advarer mod at investere i Bitcoin, er der udsigter til at Bitcoin let kan stige til at blive absurd meget mere værd end hvad den er nu.

Winklevoss Tvillingerne
Winklevoss tvillingerne er ivrig Bitcoin fortalere, og store investorer – med en anslået værdi for over 35.000.00$ af Bitcoin mellem dem. Cameron Winklevoss konservative værdifastsættelse estimat omkring 40.000$, omtrent 40 gange, hvad en Bitcoin er værd i dag. Winklevoss Bitcoin Trust er en Bitcoin fond som er ved at blive godkendt af de Amerikanske finanstilsynsmyndigheder, og kan forventes at gå på børsen.

Tvillingerne har indgivet en 20.000.000$ IPO med den Amerikanske Securities and Exchange Commission tilbage i Juli. Fonden er sponsoreret af et andet selskab oprettet af tvillingerne, kaldet Math-Based Asset Services LLC. Meningen er at man skal have mulighed for at investere i Bitcoins, uden at gå på de uregulerede børser, men købe andele i fonden som repræsentere Bitcoins. Kort sagt betyder det at Bitcoin kan få flere milliarder dollars investeret indirekte igennem store Amerikanske børser, som NASDAQ.

SecondMarket Fonden
Næsten tre måneder er gået, siden SecondMarket lancerede Bitcoin Investment Trust (BIT). Og fonden klarer sig rigtigt godt, uden tvivl grundet de mange gode nyheder og den høje pris de sidste par måneder. BIT, der blev lanceret som et middel til institutionelle investorer til at komme ind i Bitcoin, havde en nettoværdi på 61.100.000$ for en uge siden.

Barry Silbert, administrerende direktør i SecondMarket, sagde, at resultater har oversteget hans forventninger. Virksomhedens oprindelige mål var at ramme 10.000.000$ ved udgangen af året. Meget mere information om fonden kan findes her.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *