Tjen penge med Bitcoin

Bitcoin industrien vokser kraftigt og er efterhånden begyndt at udvikle sig til et økosystem med egne investeringer som kun kan foretages i Bitcoin. Det mest populære er pt. at investere i mining selskaber, som har opsat store mining operationer, som kan sammenlignes med nutidens guld producenter. Dividenden er overraskende høj, og bliver udbetalt ugentligt af de fleste af disse selskaber.

En meget brugt platform er Havelock Investments en børs som formidler aktier mellem køber og sælger. Den absolut mest handlet aktie er ASICMINER Passthru som har oplevet en nærmest lodret stigning siden aktierne blev mulige at købe på børsen.

ASICMINER er i øjeblikket verdens største producent af Bitcoin mining hardware ud over at de også miner Bitcoins selv. ASICMINER står i øjeblikket og har 30% af computerkraften på hele Bitcoin netværket. Investere man i deres firma bruger de pengene til at købe mere hardware op og mine endnu mere. Dividende bliver udbetalt hver uge, og gennemsnitlig kan man lave 42% per år hvis man køber aktier i ASICMINER. Det kan klart anbefales man køber aktier i dette firma, som om et par år kan endne med at blive Bitcoin verdens svar på Rio Tinto.

Udgivet i Blog
En kommentar til “Tjen penge med Bitcoin
  1. Errommafragty siger:

    Ja, formentlig sa det er

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *