Tysklands Finansministerium tillader Bitcoin

Tyskland er som det første land i verden gået ind fra et politisk punkt og godkendt Bitcoin som betalingsmiddel. Tysklands finansministerium har ikke blot anerkendt Bitcoin som en valuta, men siger samtidig god for at Bitcoin kan bruges til at betale regninger med samt bruger som almen betalingsmiddel på samme niveau som Euro.

Parlamentsmedlem Frank Schaeffler, siger at Tysklands anerkendelse af Bitcoin er som “private penge”. Samtidig bliver Bitcoin fritaget for skat hvis man veksler sine Bitcoins til Euro, som man minimum har haft i et års tid. Hvordan Tyskland præcist vil takle og modbevise at en person ikke har haft gældende Bitcoins i mindre end et år er endnu ikke fastlagt, men det viser at viljen fra et land så stort som Tyskland til at anerkende et krypto velutta har noget at sige i Bitcoin verden.

Hvad der for blot 5 år siden startede som et experiment har udvilket sig til en global økonomi som har en større samlet købekraft en de fattigste 20 lande i verden, og Bitcoin kan siges at være den første anerkendte valutta i verden som ikke er skabt af en centralbank.

Læs mere på den Tyske avis lige her

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *