Verdens største Bitcoin børs får $5.000.000 i finansiering

Verdens største Bitcoin børs baseret på volume, beliggende i Kina, modtog en finansiering i dag, på 5 millioner dollars i serie A venture finansiering fra institutionelle investorer, Lightspeed China Partners og Lightspeed Venture Partners.

BTC China har overgået både MtGox og BTC-E i hvad der gælder volume på antal Bitcoins handlet per dag. Mere end 9 millioner Bitcoins skifter hænder dagling, som svarer til omkring 30 millioner dollars omregnet i dagens kurs. Da Bobby Lee kom ind i firmaet blev han anset for at være en bro mellem vesten og Kina på Bitcoin markederne. Han har både arbejded hos Yahoo og EMC China som er Kinas svar på Wallmart.

BTC China’s direktør, Bobby Lee udtaler således:

“Denne investering er en enorm opbakning til vores team på BTC China, og vil give os mulighed for at innovere, til at blive den bedste Bitcoin virksomhed i verden. Vi vil fortsætte med at opbygge den mest pålidelige og sikre Bitcoin handelsplatform for det kinesiske marked, for at tilbyde god kundeservice, og for at få en global indvirkning på Bitcoins, “sagde han.

På nuværende tidspunkt bliver Bitcoins forhandlet til en langt større pris på BTC China end de vestile portaler. Prisen ligger ca 100$ højere end hvad den er at finde på bla. BTC-E.

De højere priser afspejler den voksende efterspørgsel efter Bitcoin i Kina, og tyder på at mange unge er med til at drive prisen i vejret på verdensmarkederne. Uden noget kontrol på kapitalbevægelsen i Bitcoin, gør at mange unge ser det som deres eneste mulighed for at investere og få afkast. Især i Kina er der problemer med at sende penge ud af landet, og Bitcoin må siges at dække dette behov til fulde.

Pt. er der ingen gebyrer for at handle på BTC China, og der kan i øjeblikket kun handles CNY (kendt som renminbi, eller RMB). Investorene i BTC China er institutionelle investorer på verdensmarkeder og skaber en klar tendens på at man skal tage Bitcoin seriøst.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *