Visa i EU er begyndt at arbejde på Bitcoin mikro transaktioner

SatoshiPay, en betalings formidler af Bitcoin i EU, er begyndt at arbejde sammen med Visa’s innovations afdeling. Visa Europe Collab sagde tidligere på året at de var begyndt at kigger på mikro transaktioner, og specifikt på hvordan disse kan kobles sammen med elektroniske enheder.

Visa har planer om at være en del af internet of everything, IoT, som kort sagt går ud på at alle enheder på en eller anden måde er koblet op til internettet. I Visa’s eksempel har de kigget på hvordan lyspærer kan kobles op på et mikro betalings netværk, og dermed gøre det muligt at trække penge for hver eneste sekund en lyspærer er tændt.

Visa kigger også på hvordan Bitcoin kan spille ind på deres fremtid og har været aktive i forhold til deres største konkurrent, Mastercard, i forbindelse med Bitcoin som betalingsmiddel.

Senere på året, forventes den lang ventet Lightning Network, at udkomme til Bitcoin, hvilken både gør det muligt at lave milliarder af transaktioner dagligt i Bitcoin netværket, samt for første gang nogensinde gøre det muligt at sende mikro transaktioner.

Grundet den høje omkostning ved at bruge banker, er det ikke muligt at betale få ører for noget produkt eller service. Med Bitcoin bliver endnu en mulighed åbnet, og da kan være Visa er med på bølgen fra starten af.

Se meget mere om Bitcoin i Danmark på vores hovedside

 

Etiket:
Udgivet i Blog
0 kommentarer til “Visa i EU er begyndt at arbejde på Bitcoin mikro transaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *