Visa og JustEat overvejer at integrere Bitcoin

Flere tusinder virksomheder acceptere dagligt Bitcoin som betalings mulighed. Men de helt store trækker overskrifter. I sidste uge begyndte Wikipedia at tage imod Bitcoin som donationer på deres hjemmeside. Wikipedia har ellers på trods af stort pres ikke valgt at integrere Bitcoin, men blev nød til at give sig. Man kan nu donere Bitcoins til at holde verdens største arkiv af information kørende med Bitcoin her

Senest har Visas administrerende direktør, Charlie Scharf, udtalt til The Australian Financial Review (AFR), at deres netværk kunne være modtagelig overfor Bitcoins, men unden at de har større planer for hvornår eller hvis det overhoved kommer til at ske inden for en nærmere fremtid. De gjorde dog opmærksom på at deres betalings netværk, sagtens kunne integrere Bitcoin som valuta i samme omfang som Visa har integreret alle andre valutaer.

På Twitter gik det tilgengæld vildere til da JustEat sagde de kiggede på at integrere Bitcoin i dette indlæg. Med en kort besked om at det kunne ske inden årets udgang, kan det tyde på at Bitcoin snart rammer alle større virksomheder og kan blive den mest brugte valuta på internettet inden længe.

Dubai har også fået sin første Bitcoin venlige restaurant.

Generelt er der for mange steder som dagligt tilføjer Bitcoin som betaling til at det er muligt at følge alle. Men med mængden af nye butikker og selskaber som tager imod Bitcoin, selv om dette ikke skulle stige i intensitet, kommer vi højst sansynligt til at se Bitcoin som verdens internet penge.

Udgivet i Blog
0 kommentarer til “Visa og JustEat overvejer at integrere Bitcoin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *