Western Union & Moneygram overvejer at bruge Bitcoin

Hvad der kan kendetegnes som en af de absolut største transaktions huse, Western Union og Moneygram, har overvejet at bruge Bitcoin som en del af deres forretning.

Begge firmaer bruges i højt grad af folk til at sende penge hjem til familien eller overføre til venner og bekendte overalt i verden. Western Union alene har tusinder af steder i Danmark hvor man kan gå ind med kontanter og få dem overført hvor som helst i verden samme dag.

David Thompson, vice præsident i Western Union sagde de kigger nøje på Bitcoin og overvejer om det skal være en valuta som skal accepteres sammen med alle andre valutaer i Western Union overførsler.

Moneygram har udtalt er det kun er et fåtal af deres kunder som har forspurgt på Bitcoins men at de alligevel overvejer om det skal blive en valuta de begynder at bruge.

Det er dog allerede muligt at overføre Bitcoins igennem Moneygram ved at bruge tredje parts afsendere, Bitinstant, som bruger et firma kaldet ZipZap, som bruger Moneygram til at lade kunder betale for regninger og varer i butikker i USA.

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *