Winklevoss tvillingerne lancere snart deres financielle Bitcoin instrument

Winklevoss tvillingerne, som for alvor blev kendt efter Facebook filmen, har længe været fortaler for Bitcoin, og lancere snart deres financielle instrument på NASDAQ OMX med symbol navnet COIN.

I februar sprang tvillingerne på Bitcoin dillen ved at lancere deres egen prisfastsættelses indeks. Navnet “WinkDex“, er en af ​​en håndfuld af Bitcoin prisfastsættelse indekser, der sørger for at lokalisere en aktuel værdi for en vare, der er i konstant bevægelse og har forskellige pris sætninger, alt efter hvilken børs man kigger på.

Idag blev WinkDex API’en stillet til rådighed. API’en på indeksets hjemmeside skitserer centrale oplysninger, samt forslag til fremtidig applikationsudvikling.

Ud over at give adgang til en API, vil Winklevoss tvillingerne lancere en iOS og Android app til deres indeks. Det vigtigst er dog, at tvillingerne har planer om at lancere den meget ventede Bitcoin ETF eller exchange-traded fund (børshandlede fond), der vil tillade børsmæglerselskaber at købe og sælge Bitcoin uden nogle af de normale regulatoriske og sikkerhedsmæssige hovedpine, der kan komme med denne proces.

ETF’en, bliver kaldt Winklevoss Bitcoin Trust, og er stadig ved at gå igennem den langvarige arkivering proces med SEC (USA’s finanstilsyn).

Tvillingerne håber, at deres tjenester kan også gøre hele Bitcoin processen mere tilgengælig for udenforstående, og dermed bringe storre summe penge ind i Bitcoin industrien.

Udgivet i Blog
0 kommentarer til “Winklevoss tvillingerne lancere snart deres financielle Bitcoin instrument

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *